miércoles, 28 de diciembre de 2016

ANEM AL CINE

Bona vesprada a tots i a totes!


El passat 16 de desembre vam dedicar la sessió a la visualització dels curts que havíem creat per grups. Com ja es va comentar en un altra entrada, tot açò es situa en el marc del vídeo participatiu, on, per grups, seguirem unes pautes que finalment desembocaren en la presentació dels vídeos.
 

En primer lloc dir que tots els equips vam fer un gran treball, sobretot pel fet de que sense ser experts, vam aconseguir portar a terme l'activitat en el temps previst. D'altra banda, tots vam alcançar l'objectiu de presentar, de diverses formes, el tema triat: el futur professional del Treball Social i la visió que en tenen els usuaris. D'aquesta forma, es va poder obrir un debat necessari al voltant del tema, que era allò que es buscava. Així que, pràcticament de manera unànime, concordarem que la visió que es té de nosaltres està totalment distorsionada i que, aleshores, existeix la gran necessitat de canviar-la, de visibilitzar-nos, de elevar el nom de la nostra professió fins on es mereix.

A més, per un altre lloc, també s'observà que ens trobem front a un futur professional molt incert, perquè no sabem què hem de fer ni com hem de fer-ho, el qual és molt trist després d'estar quatre anys formant-nos explícitament sobre això.

 En quant a la tècnica, ja es va comentar que ens sembla molt innovadora i funcional per al nostre futur. Prova d'això és que l'hem utilitzada en el nostre projecte dirigit cap a adolescents embarassades i/o  amb fills o filles, perquè pensem que els pot ser molt útil encara que no disposen de ferramentes al respecte, ja que s'ha comprovat que no és necessari tenir cap coneixement previ.
Per un altre lloc, respecte al que va resultar dels vídeos, es pot admetre que van protagonitzar una estona divertida i sobretot, dirigida a la reflexió. Tots, independentment del gènere elegit (humor, tragèdia,...) van saber visibilitzar allò que es demanava i, d'aquesta manera, va sorgir un debat molt interessant. Per tant, OBJECTIU ACONSEGUIT!!


GRÀCIES PER LLEGIR-NOS ❤



No hay comentarios:

Publicar un comentario